Glass, tacogratäng och box...

Ja så kan man beskriva denna em.. 
La ju mig tidigt igår och har drömt massor inatt. Om min arbetskamrat som gick bort för några månader sen bl.a.. Obehagligt men man tänker på henne varje dag. Livet är så skört..
Louise väckte mig 7.55 och frågade om inte skolan börjar snart.. JO om 5 minuter svarat jag. Helt borta och sååå sjukt trött. Väckte Lukas och fick skynda på dem till skolan. De kom 40 min för sent. Blir så arg på mig själv men det är svårt att förklara den tröttheten man har.. Ingen vanlig trötthet.. 
 
Nåväl. Körde direkt till psykologen efter jag lämnat barnen. Direkt efter besöket där var det mot jobbet för jobb några timmar. Hämtade barnen och Louise hade kompis med sig hem. 
Jag var så sugen på glass så vi körde inom affären och alla fick välja vars en glass. Jag valde såklart Ottos glass och tjejerna vars en Sia glass. Lukas äter ju bara oatly och det hade jag hemma. 
Vi gjorde egna strutar. 
Lukas tål de glutenfria så alla var nöjda och glada! 
Perfekt mellis en dag som udag med strålande sol. Underbart.
Barnen roade sig själva och jag satte mig i solstolen och slumrade till. Jag var så trött och bata behövde bara för mig själv. Det behövdes kan jag säga.
Det hann inte bli så länge, sen var det dags att börja på middagen. Louise hade bestämt mat idah; Tacogratäng. Första gången jag lagade detta och det var mycket uppskattat så det kommer göras fler gånger.. Enkelt och jättegott! Det är min melodi det ;) 
 
Sen åkte jag till Tisse ikväll på ett boxpass. Fasen vad kul, riktigt längesen jag var på det. 
Nu ska jag sova och hoppas ha mer energi imorgon. Då vankas storhandling, gräsklippning och sen jobb på kvällen. Det är min fredag det..
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Recept tack 😃😃😃

2017-05-19 @ 22:36:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0