När det oväntade händer

Ja dagen började ju som planerat med provtagning på CSK och sen åkte jag och lilleman till Maxi för veckohandling.
Det märks att han varit sjuk för han är så rastlös och full av spring i benen. Tog vår vagn och började springa iväg och jag sa bestämt till honom att komma tillbaka. Jag tittar på hyllan bredvid när han är på väg tillbaks.. tydligen backandes. 
För rätt som det är hör jag ett gallskrik. Lukas ligger på golvet med kundvagnen över sig. Den lilla vagnen och dock knappt några varaor, men ÄNDÅ
 Han slog i bakhuvudet och blev röd och fick en rejäl bula.
Vi satte oss på golvet och bara kramades, satt länge och under tiden kom en personal och en äldre dam och frågade hur det var. Så snällt. Erbjöd sig hjälp och drick men han ville inte ha något. Han blev nog rädd och lite chockad för han blev helt still. Jag blev orolig och eftersom det var 22 nr i kö till 1177 så ringde jag barnavd på csk där vi kom ifårn och rådrågade. Så vi åkte till akuten för säkerhets skull. Jag menar det är ett hårt stengolv och eftersom jag inte såg fallet och var dessutom rädd han fått hjärnskakning. 
Det visade ingenting men vi skulle ta det lugnt och ha uppsikt. Det har inte varit något med honom ikväll, men han blev lite besviken på att han missade fotbollsträningen som han äntligen skulle gått på ikväll. 
Han lärde sig en nog en läxa, för han ska inte leka med kundvagnarna mer sa han! Hoppas verkligen inte det, för detta vill jag inte ska hända igen!
 
Väl hemma sen kom Carro och Tobbe på besök. De har varit i Thailand i 3 ½ vecka så det var längesen man såg dom. Så underbar fikastund! Älskar verkligen att umgås med mina vänner. Vi fick en väldigt glad överraskning också 
Lukas och Tobbe hann med en hel del spel. Memory, datorn, lite på mobilen och rävspelet. Ingen var gladare än Lukas, som fullkomligt älskar allt vad spel heter. 
 
Louise hade Bianca med sig hem och de hade filmmys på hennes rum. Sen hade de en show för oss.
Vi åt god middag som Louise beställt, Ostschnizel, ris och beasås.
Sen åkte tjejerna på dansträning och jag och Lukas hade lite spel och sagomys innan han la sig. 
 
Vill passa på att visa min nya ljusbricka jag fixat påskfin.
Gula blockljus och lite Jelly Beans så vips blev det väldigt färgglatt och passar perfekt till påsken. Tjuvstartat lite med den :)
Enda nackdelen är att barnen tror det är en godisbricka, kanske skulle sagt att det var färgglada stenar istället.. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dags att sova nu då jobbet kallar imorgon bitti. Har sån obehaglig värk i hela kroppen nu igen. Några veckor sen sist. Med piller nere och värmedyna på benen så hoppas jag kunna sova. Klockan ringer ju 05.20 och jag behöver mycket sömn nu för tiden.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0