Torsdagsmys

Idag togs influensaprovet efter att jag bad om det. Ville det redan när vi kom in men det gjordes inte. 
Det visade att han har influensan. Och om man fått det bekräftat de 2 första dygnen kunde behandling sättas in, vilket är försent nu.
Mycket besviken på sjukvården att provet inte togs. Dessutom tillhör Lukas en riskgrupp.
Det kunde underlättat för honom och påskyndat tillfrisknandet, samt att vi kanske hade sluppit ligga på sjukhus nästan en hel vecka. 
Jag har valt att inte vaccinera honom då jag inte är en gillare av massa vaccinationer. 
Han har varit frisk en lång tid nu och jag är typ aldrig sjuk och vem kunde förutspå att influensan skulle slå så hårt som den gjort i år?! 
Men Lukas tycks ha otur och drabbas av det mesta.. 
 
Jag tog en dusch då mamma hade mina duschgrejer med sig igårkväll. Känslan var fantastisk då jag inte duschat sen i söndags. Man kände sig direkt piggare.
 
Mormor, morfar och Louise kom på besök ikväll. Bredda frallor och hemmabryggt kaffe med dig. Det var nog de godaste frallorna jag ätit, det kändes i alla fall så. Riktigt smaskigt. 
Mys med världens finaste dotter. Hon ville inte åka ifrån oss. Att se henne och Lukas mysa i samma säng och spela gameboy var en fröjd för ögat. Mina ögonstenar.
 
Lukas har haft mycket hosta ikväll och näsan är genomförkyld. Det kom igår igen, när man trodde det gick åt rätt håll. Ordentliga hostattacker och jag är rädd att han kräker upp maten.
Tog nya aminosyrorprov igår, får svar imorgon. De var ok från i söndags kväll och har sen haft dropp men jag tycker urinen luktar. Inte kännt det på länge så är osäker ändå men blir orolig och magkänslan är lite kluven. 
Influensan kan ha fått värdena förhöjda.
Återstår att se imorgon. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Influensan har slagit till hårt denna säsongen även så svin influensan...

Svar: Ja den har ju det. Inget man kunde förutspå... Hoppas den snart är över för alla som är drabbade!
Therese

2016-03-04 @ 10:26:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0