VAB

Idag har jag och Lukas inte gjort många knop. Vabbat med honom. Ingen feber idag men varit trött och glansig i ögonen.
Vabbar imorgon med och åker till CSK för provtagning. Ska be dem ta ett crp också och se ifall han har en infektion på gång. 
Försov mig till 7.40 i morse. Alltså jag skäms över detta. Antagligen är det väl stressen dom gör att jag sover lite och dåligt. Ibland hör jag inte klockan och ibland orkar kroppen inte ens reagera på signalen.
Galet otäckt.
Ska bli skönt med lite ledighet... snaaart är den här! 
 
Louise följde med kompis hem idag då henne hämtade vi 18.00 Lång dag själva, jag och trollet! 
Pappa kom upp en lite sväng i em och vi städade frysen. Sen erbjöd han sitta en stund hos Lukas om jag ville gå en runda. Så jag tog mig en liten promenad. Åh vad skönt det var. Men sååå motigt innan, har tappat gnistan helt. Ville helst bara sova. Kroniskt trött :( 
 
Jag hamnade vid tv:n ikväll. 
Tittade på 10 år efter Tsunamin /Livet efter tsunamin 
Jag bara grät och fick ont i magen. Blev plötsligt påmind om livet och hur snabbt det kan förändras. 
Jag insåg hur bra jag har det. Jag har en familj. Som jag är jättetacksam över. Är lyckligt lottad som har 2 fantastiska barn.
Lukas vaknar och kommer ner. Genomsvettig och rosig, ingen feber dock. Mådde inte bra sa han. La dig hos mig och somnade. Sån kärlek jag känner till mina barn. Synd att jag visar det lite dåligt bara. Mest stressad och irriterad hela tiden. Har ingen ork eller lust med nånting.. 
Alla mina tankar går ikväll till de drabbade i Thailand efter flodvågen. 
💞
 
Imorgon när ni vaknar, säg: Jag älskar dig och krama om varandra! Var tacksamma över era familjer. Det finns som som inte har någon.. 
God natt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0