Fredag =)

Vilken mysig dag =)
Jag hade ställt klockan på 09.20 idag. Men vaknar och flyger upp ur sängen vid nio av att det knackar/bankar på dörren. På med morgonrocken och ruffsig var bara förnamnet. Shit, sotaren stod utanför dören. Jag fick be om ursäkt för att jag glömt och gå ner och öppna i källaren. Lagom pinsamt, men men!!!
Jag var uppe och dammade det sista som skulle göras!
Sen kom Jennica och vi åt en riktig brakfrukost. Bestående av äggröra, bacon, vaniljyoghurt med kiwi, hallon och linfrö. Proviva nypon och kaffe! En riktigt bra start på dagen och innan träningspasset!
En stund senare begav vi oss till gymmet och det blev både löpning och crosstrainer och lite styrka. Kändes sjukt gött och jag hade som sagt enorm träningsvärk på framsida lår från igår och nu vill jag inte påstå att det är bättre. MEN, skönt som attans är det ändå med träningsvärk, då vet man att man tagit i!
Sen hem och lagade middag och städade klart. Så nu är hela huset såååå fint. Ja nedre våningen totalstädad! Uppe blir i morgon eller någon annan dag, men där bara sover jag och Lukas, blir inte lika smutsigt som här nere.
Så i morgon ska jag vakna och njuta av mitt fina hem och det doftar så rent och fräscht!
Sen kanske det blir en tur till gymmet i morgon igen!!
God natt på er!

Kommentarer
Postat av: marlene

Hej!

Har läst lite i din blogg och tycker den är mycket intressant! Vi har nämligen också en sirapsbebis. Hon är 6 mån och verkar ha en mildare form än Lukas, men det ställer ju livet på ända lite... Hör gärna av dig om du vill ha kontakt med oss. :)

2012-03-11 @ 15:55:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0