12-01-02 Dagen före OP

Idag 10.30 var det inskrivning på sjukhuset i Lund. Blev sen pga strul med sjukresa osv. Slutade med att jag fick köra själv. Trött som attan då Lukas har hostat mest hela natten.
Lunchdags på Lasarettet i Lund
Väl framme vid 11.30 blev det till att börja med lunch. Jag var hungrig, medans det gick trögt för Lukas. Kräkte självklart en hel del, vilket innebar mer mat. Tog "bara" ca 1 ½ timme att äta lunch (75 g mat)
Sen blev det till att fylla i lite papper inför OP m.m
Sen tog vi en "löpar" runda i korridoren. Haha, Lukas verkar stormtrivas. Stora springytor, en bollibompastol, ett akvarium och massa djur på väggarna. Springer som en tok och det är underbart att se.
Sen blev det läkarkontroll, vikt och längd. Disskuterade lite av händleseförloppet. Lukas hann under tiden ramla och slå i nacken i elementet. Det finns inte på hans karta att sitta still.
Lukas vilar
Lukas vilar, bild från sidan
(OBS att klockan på kameran är 1 timme fort, glömt ändra till sommartid)
Sen äntligen lyckades han somna och vila lite, jag vilade också lite efter en välbehövd kopp kaffe och inväntar narkos.
När vi vaknade till vid 16.00 av att SSK:an kom in, blev det dåliga nyheter... OP blir uppskjutet en dag, så onsdag i stället. Det hade kommit akuta op emellan. Vi kunde få åka hem och komma i morgon kväll vid 18.00. det kändes inte lönt att bara hem och vända och så kul att köra bil är det inte heller.
Vi åt middag tillsammans och sen gick vi ut en runda på 50 min. Så skönt det var. Friskt och skönt och Lukas sov ½ timme.
Sen när vi väl var tillbaka, (vilket inte var det lättaste, jag bara gick och gick och erkänner att jag nog var lite vilse. Fick följa de stora lasarettskyltarna...) så blev det mer lek och spring i korridorerna innan det blev kvällsmat.
Vid 20.00 var det grötdags och tid tog det och han skulle bara busa.
Han är en riktig vilde. Det blev ytterliggare lite lek och bus efter för att bli riktigt trött. Jo visst. Nu är klockan 22.15 och har försökt somna honom på alla de sätt. Fixar med det mesta FÖRUTOM att sova. Han är helt omöjlig idag, Buse är bara förnamnet!
Lukas busar vid läggdags på lasarettet i Lund
Lukas leker med fötterna
Leker med nappen
Hoppar i sängen
Min lilla buse
I morgon blir det massa lek och bus och tänkte hinna med en promenad då med.
Nu hoppas vi på sömn för oss båda. Vi delar rum med ett 2 mån tvillingpar som skriker mycket, så synd om dom och svårt för oss att sova. Ny dag i morgon.
Efter att ha kastat nappen ur sängen flertalet gånger, kastat ur kudden från sängen, hoppat och stått på huvudet i sängen, lekt med fötterna, traggat fruktansvärt mycket, snurrat nappen i munnen femtioelva gånger, velat rita i mitt kollegieblock så sover han äntligen 23.15. En riktig galenpanna, en buse, mitt äkta lilla monster ♥ Kärt barn har många namn. Älskar honom så det svider i hjärtat. Vill bara skratta, men då triggar jag upp honom ännu mer.
han var på kopiatorn innan ikväll och jag bara nej nej nej, inga kopior, det räcker fullständigt med EN sådan varelse =) personalen bara skrattade!
Jag menar kan man verkligen älska sjukhus så här mycket?
Nu är det definitivt god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0