Dagbok: Dag 23, 10-08-02 Inget tålamod

Lukas har kräkt en gång i natt vid 04.00 tiden, efter maten. Nya prover togs på morgonen. Både aminosyror och på seratcia bakterien.
Ny vikt: 3980 gr.
Vi löste korsord hela dagen och tittade på tv. L (dietisten) kom och pratade länge, sen kuratorn.
proverna blev sena med budbilen, får provsvaren från Mamlö i morgon. Dåligt. De tyckte inte personalen om här.
Stoffe och Sara körde och handlade, tog hit och lagade här. Åt middag 19.30. Lukas åt halva målet i em på flaskan, resten i sonden. Smakat på flaska vid varje mål , men lite sämre under kvällen, tar bara lite och blir jätteledsen. 
Doktorn lyssnat idag igen, får fortsätta med inhalationerna fast minskar dosen. 
Jag har så dåligt tålamod, blir irriterad och ledsen för att han inte vill ta flaskan. Känner mig som en dålig mamma för att jag inte har något tålamod. Idag har varit en dålig dag hela dagen. Mycket tankar och jobbiga känslor. Allt svävar mellan hopp och förtvivlan. Så ledsen att detta drabbat oss. Usch, vilken dag. Hoppas på bättre i morgon. vi missade hans mat med 1 timme i em. Vi har blivit visade hur vi blandar hans mat och fått göra det själva.
Anneli stannade till och lämnade SUPERFINA kläder som hon gjort till Louise ohc Lukas, även en pojkdocka till Louise; Olle. Vilken glädje, så enormt fina. Kan inte tacka nog så mycket. Det var skönt med lite positivt och glädje denna dag. Min tur att sova här hos plutt.

Lukas lite trött


Kläderna från Anneli


Kläder från Anneli, mammas gosse



  

Kommentarer
Postat av: Petra

Jag kan läsa dina inlägg om och om igen och tårarna bara rinner varje gång. Underbar liten kille!

<3

2011-01-04 @ 23:04:06
URL: http://petratvillingmamma.blogg.se/
Postat av: Therese

Åh, Tack. Det var jobbigt och är ibland nu med. Man blir själv tårögd när man läser tillbaka.. En bearbetningsprocess. Man kan ibland inte tro att det är allvarligt, men innerst inne vet man. Man försöker leva i nuet och vara glad för det man har... Dina flickor är ju helt underbara <3

2011-01-05 @ 22:49:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0