100 % njutning

Igår var en hektisk dag och hann inte blogga så jag tar en återblick om gårdagen nu!

Det började tidigt med provtagning med Lukas på CSK 07.45. Vi har där i tid för en gångs skull =)
Snälla pappa kom hit och passade Louise och sedan mötte upp oss vid BVC vid nio. Då tog pappa Lukas med sig hem och jag tog Louise för att gå på hennes 4 års kontroll!

Det gick super, klarade alla test bra och ritade en jättefin gubbe och hon var hela 107 cm lång nu =) Stora tjejen!

Sen åkte vi in till Ö&B för att inhandla massa skoj till Louise barnkalas. Hon fick välja det mesta och vi hjälptes åt lite. Hon var riktigt duktig och packade upp allt på bandet och ner i påsen. En riktig hjälpreda och hon ÄR superduktig.


Sen in till stan för att inhandla 2 studentpresenter till på fredag. INTE det lättaste så det blev en hel del spring fram och tillbaka innan jag hade bestämt mig. Så nu hoppas jag det blir bra!


Louise gick så snällt och höll mig i handen. Inget trams eller trots och hon var enormt duktig och förlåt om jag tjatar men JAG NJÖT TILL 100 %! En underbar dag!
Som belöning fick hon vad som önskades, en mjukglass med karamellströssel!
Hon handlade present till lillebror och hon fick en skitsnygg vit keps från KappAhl, (bild kommer senare) Hon blev riktigt tuff!

Sen åkte vi till Maxi för att där inhandla lite mer matiga saker till kalaset och lite bakgrejor =) Men Louise valde att stanna i minihuset. Det är hennes nya inneställe på maxi, vill alltid vara där och det är supermysigt. EN VARM REKOMMENDATION måste jag säga. Handlade i lugn och ro och hämtade en nöjd tjej med pyssel hon hade gjort!

Vi längtar både hon och jag nu tills på söndag, vi kommer bli sååå fina!!!

Jag var så nöjd när vi var hemma halv fyra. En heldag med bara min flicka och det var lugnt utan stress och vi njöt båda två. Tänk om alla dagar kunde vara så. Det lever jag länge på och förhoppningsvis Louise också, för hon hade en glad, lugn och harmonisk mamma igår ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0