Nya skor!

Hade bestämt mig igår kväll att jag fick se idag på morgonen om det blev en tur till stan idag eller ej.
Nåväl. Morgonen kom och jag lika trött som vanligt! Kände mig lite lustig i huvudet (JA, mer än vanligt.. tss)
Jaja, en förkylning verkar det som, som har krupit på mig! Lika tråkigt som alltid, men har jag klarat mig så länge som jag har ska jag inte gnälla!
Ringde syrran och frågade om hon ville med så bjöd jag på fika/lunch. Och det ville hon! DET är jag innerligt tacksam för. Hade aldrig gått väl annars!
Jag och Louise duschade innan vi begav oss iväg. För att piggna till lite!
Väl i skoaffären hittade vi skor till Louise och hon skulle prova. MEEEN nej, det skulle inte damen göra. Kolla på alla andra skor och vuxen skor som var "fetsnygga" (sketsnygga översatt) skulle hon. Hade verkligen inte tid! Hittade några och kom och sa: Titta mamma vad snygga, kostar 50 spänn!
Haha.. Allting i hennes värld kostar 50 spänn, och hennes min och tonfall dessutom när hon säger det. Skrattade gjorde både jag och Sara! Härliga unge.
Hittade jättefina skor till Lilleman!!! Lite skateaktiga =) Han fick ett par och Louise två!
Lukas första par skor!
Lukas skor från sidan!
Nu är han en tuff rackare =) Det tog "bara" ca 1 timme i skoaffären...
Sen bar det av mot Maxi för lunch innan shoppingrundan!
Jag och Sara tog vars en dagens; Sprödbakad spätta med potatis och remouladsås. Smakade ruskigt bra! Louise tog Köttbullar med potatismos. Tramsa vid maten skulle hon och inte äta. Bara köttbullarna åt hon och sitta still är praktiskt omöjligt. Till slut åt hon lite och vi kunde äta glassen till efterätt. Lukas hällde ut hennes glas Cola och välte ut det mesta av sin egen mat på golvet. Klåfingrig är bara förnamnet. Andas, andas!!
Jättemätta och trötta efter en timmes lunchätande gick vi in på Maxi. Louise ville in i lekhuset och det var första gången! Gud vad smidigt. Mycket roligare för henne där! TOPPEN!
Gick smidigt och hittade överdragsbyxor till båda barnen och mössor till Louise! Perfekt!
Så vi körde hemifrån 10.30 och var hemma igen 15.10. Tar verklgen lång tid när man ska göra något.
Helt färdig kände jag mig.
Inne på Maxi ringde det 2 samtal. Dolda. Alla som har med Lukas/mig att göra ringer från det. Så tråkigt. Massa nya tider inbokade och möten att jag bli knäpp! Men nödvändiga så klart! Och samtal som ska ringas m.m
Köpte blöjor också. Haha, det nya är Dance collection! Sjukt häftiga! Passa Lukas perfekt, han som gillar musik och dans!
Dance blöjor
Danceblöjorna!
Disco, Rock, Punk och Hiphop! Så himla coola!
Hemma ringde dietisten och Lecuin var lite lågt, även fenylalanin. Så nytt prov på måndag morgon igen. Har ju precis ökat totalmängden protein. Jaja, dessa måndagar och provtagningar!
Var mätt och orkade minsann inte laga någon middag idag! Kokte en majskolv med smör. SÅ GOTT!!
Mättade inte så mycket så nu blir det lite yoghurt och macka till kvällsmat med barnen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0