Melodifestivalen 2011

Dagen har varit underbar idag!
Badade Lukas äntligen sen 1 vecka tillbaka, varit svårt med droppet, men nu kan jag öka takten så han kan vara utan dropp i en haltimme/timme mellan målen. Passade på att bada honom. Kräkt massor så det var så skönt och han luktade underbart gott. Älskar nybadade bebisar.
Sen somande han gott och jag och Louise målade med vattenfärger =) Hon gjorde en present till morbror Rikard =) Sötnöt.
Sen duschade vi och gjorde oss i ordning. En hel resväska skulle behövas till all packning. Mat, mediciner, matdropp, kläder till båda barnen, vagn ja massor.
Rikard blev nöjd med presenten och vi med. Kläderna passade också. Ett under. Ett par röda jenas och en Nirvana T-shirt. Perfekt, och passade honom utmärkt! Skitsnyggt helt enkelt =)

Rikard i kläderna han fick i present

Helt otroligt att lillbruschan fyller 16 år. Övningsköra och allt. Han är ju fortfarande min lilla gossebror. Tiden springer verkligen iväg.
Det bjöds på Tacos och det var supergott!

Jag och Lukas myser

Lukas med Roling Stones =)

Sen blev det mys i soffan, Louise hittade sina myskompisar =)
Sara och Tobbe så klart

Louise myser med Tobbe och Sara

Lite ego bilder på mig blev det också, visar köpet av den randiga tunikan från igår. Bara älskar den!

Ego jag i nya tunikan

Ego närbild på mig

Melodifestivalen var inte som det brukar vara. Hade ingen super superfavorit som jag brukar ha. Men dem jag gillade var The Moniker, Eric Saade, Danny och Brolle.
Så jag var nöjd.
Var gott med vin, chips, ostbågar och choklad till. Båda barnen sov så man kunde få titta på festivalen. Första gången egentligen. Har inte haft tid de andra gångerna att se hela. Har mest hört och sett snuttar. Det återstår att se i Eurovision hur det går.
Nu ska jag lägga mig och sova som en prinsessa. Är så glad nu för tiden, vet inte vad som flugit i mig. Om det är vårkänslorna som smyger sig inpå möjligen ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0