IKEA

Idag har jag och syrran varit på IKEA och gjort det osäkert. Skitväder ute med snö och blask så vad kunde vara bättre än att fredagsmysa inne på IKEA?
Där lyste det för fullt och bestod av massa mys!
Vi hittade allt vi skulle så det var kanon. Hade riktigt kul och det var skönt att vara barnfri några timmar och få njuta av sig själv som Therese och inte bara som mamma. Man hämtade ny energi som jag fyllde på förrådet med. Härligt. Hade 2 väldigt glada knattar som väntade när jag kom hem. Kärlek ♥
Vi åt så klart middag också där. Ett måste, helt klart!

Sen väl hemma så monterade jag, syrran och Louise ihop expedit hyllan. Blev så eneomrt bra. Gud vad bra ide jag fick på Ikea. Verkligen nöjd.

Före:

Före bilden efter Ikea turen


Montören:

Louise monterar


Louise skruvar

Efter:

Efter Ikea besöket

Inte riktigt klart. Bilder på barnen ska i ramarna och lite annat på hyllorna, men Louise möblerade så det får vara så, så länge! Min lilla hjälpreda. Men är så nöjd . Vilken skillnad det blev.

Köpte Denna Expedit hylla och korgen, men även lite annat smått och gott som nytt duschdraperi, toapappershållare, assieter, stekgryta, matta till Lukas rum och så lite ROSA:

Ljus och servetter

Hittade knall cerisa ljus och rosa servetter och ett pelarljus. Kan någon gissa vilken min favoritfärg är? I just love it! Jag må vara barnslig men Rosa är helt klart livets underbara färg! Så mycket liv och glädje. En färgklick i tillvaron. En liten bit rosa kan allt liva upp hur det än är ♥ Att inte tala om ett glas Rosé vin! Mmm!

Är mycket nöjd med dagen!, nu lite disk, stoppa i pannan, blanda mat och ge gossen. SEN väntar min underbaraste plats; SÄNGEN på mig. Mina sköna kuddar skriker efter mig och täcket ropar; Vira in dig och mys med mig! Jag kommer, jag kommer......


Kommentarer
Postat av: Anonym

heej:)

vad fint det blev efter ert ikea besök:)

såg att du hade en sån kista jag är ute efter...

skall du göra av med den tro ??



kram

2011-03-21 @ 21:51:56
Postat av: Therese

Tack tack =) Kul och höra...

Nej tyvärr, det är min samlarkista, Louise ska troligen få den. Hoppas du hittar någon, svårt att hitta har jag förstått.

Vem är detta??



Kram kram

2011-03-22 @ 14:10:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0