Vårkänslor och första vändningen

Igår em lämnade jag barnen hos mamma så jag kunde få sova 1 ½ timme, UNDERBART! Sen hem till syrran på lite egentid. Hon bjöd på nyponsoppa, glass och chokladskorpor, gott! Hade så mycket ny ork när jag hämtade barnen på kvällen. Hade gått kanon. Så stolt över mamma som klarar av Lukas med maten och allt detta!
Idag börjades dagen med underbara vårkänslor i HELA kroppen. Det pirrade i magen och man njöt och längtar tokmycket efter våren. Solen är sååå efterlängtad!
Det bar av på babysim, veckans höjdpunkt ♥ Lukas dök för första gången, han sa ingenting, gick superbra! Stolt mamma!
Dock är Lukas fökyld nu igen, hosta och snorig, så länge fick han vara frisk. Men det är inte jättefarligt än, men det kommer säkert.
Sen körde jag hem och satte bilen, var ju bara TVUNGEN att gå till dagis och hämta Louise. Lite D-vitamin är bra för både kropp och själ, som jag njöt, helt fantastiskt. Louise gick hela vägen hem med mig, vi samlade pinnar. Jättespännande!
Gick gärna sakta så man hann få lite extra solstrålar på sig!
Sen städade jag källaren, tvättade och tände fyr. Sen bar det av till Caroline och Tobbe i sitt nya hus, jättemysigt!
De bjöd på himmelskt god gulaschsoppa med vitlöksbaguetter. Riktigt, riktigt gott. Jag blir ju lite bortskämd med alla som bjuder på mat/fika och håller mig sällskap. NI ÄR GULDVÄRDA!!!! Betyder så mycket alla vänner som ställer upp och bryr er! Älskar er ♥
Väl där hemma hände det första magiska ögonblicket. Jag var på toa med Louise och kissade, då vänder sig Lukas från rygg till mage ♥ Caroline var först att få se det, GRATTIS. Så lycklig jag blev. När jag kom låg han glatt på mage och tittade. Älskade son vad stolt jag blir av alla framsteg du gör. Sen lite kaffe och chokladmuffins innan hemgång.
Sen läggdags för Louise och mat för Lukas.
Senare kom Jenny och vi tjejsnackade lite, mysigt, med kaffe och Ottos blåbärsglass =)
Idag har varit en toppendag. Jag har mått så bra, lycklig över livet och massa kärlek i magen och vårkänslorna spritter i hela kroppen. Åh, vad jag längtar så man kan vara ute och leka och busa med mina busfrön.

Kärleken för mig är mina barn och ingenting är starkare än de banden. Älskar dom mer än alla stjärnor på himlen, mer än alla sandkorn i världen och mer än alla grässtrån på jorden. De gör mina dagar fyllda av lycka! Inget får mig lyckligare än dom! KÄRLEK Louise och Lukas ♥

Kommentarer
Postat av: Mi@

Så underbart det låter! Viss blir man stolt över framstegen :) Kramar

2011-02-10 @ 17:55:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0