Fullt upp

Vilken dag igår, fullt upp så man han inte känna efter så mycket. SKÖNT!
Började med att vi försov oss lite innan dagis. Underbara Mia kom och hjälpte mig och vi lämnade Louise på dagis och sen tog vi en rask promenad med minstingarna på ca 1 timme. Riktigt skönt men det kändes i rumpan =) Inte gått på länge så det behövdes verkligen.
Sen dusch och mata Lukas och in till familjerätten, gick bra!
Sen fhämtade jag Louise hos Mia och Alice. Hade följe hem efter dagis, första gången, så roligt. De satt med Mia och skivade frukt när vi kom, till fruktsallad. Så härligt det var att se. Sen fikade vi, ALLTID lika god fika hos Mia. Hembakat bröd och fruktsallad. Mmmm Lukas suttade på en liten bit päron och honungsmelon, saftigt, spännade tyckte han =)
Sen hem och där väntade Johanna och Neo som skulle hålla oss sällskap på kvällen, matade Lukas och sen började jag på maten. Blev kycklingfilé, ris, currysås och en krispig sallad. Gott. Trevligt med middagsgäster =) Tack för sällskapet och den fina blomman =) Små små saker i livet som betyder någt.
Sen fick jag somna Louise i min säng där uppe, skulla ha alla bebisnallarne med sig =) Och Flodis och skunken. Hela sängen var fullt med nallar. Kommer ihåg det från när man själv var liten. Vi låg och myste och somnade båda två. Jag vaknade som tur var efter 10 min. hade ju lillkillen sovandes i vagnen där nere. Fullt upp kan man lugnt säga. Sen skulle det eldas i pannan och otäckt med blåsten var bara förnamnet.
Skiträdd och tycker det är så obehagligt, tur jag hade min älskade tös hos mig och Lukas i sin säng. Vi alla var i samma rum, kändes trygggt. Murstocken knakade och det ilade i väggarne. Susade som bara den. Vet inte varför jag tycker det är obehagligt, bara gör det. Usch och fy. Har knappt sovit något i natt. Kunde inte somna på grund av blåsten.
Pappa ringde vid strax efter fem i morse och frågade om jag var vaken. Det var jag, hade precis varit uppe och gett Lukas nappen, han hade vaknat. Han var utanför så jag gick upp. Han skulle ju jobba men dom hade ingen ström sen igår kväll, så han ville tigga en kopp kaffe. Själv har man haft ström hela natten =) Skönt med frukostsällskap. Sen vaknade Louise vid halv sex, sex så där satt vi och mös. Så man känner att tröttheten kommit ikapp en nu och svagheten kommer närmare, svimfärdig emellanåt. Men det går, det får gå! Jag har ju mina underbara barn som livar upp stämningen.
Just nu sitter dom här hos mig på golvet på täcket och leker tillsammans. Kärlek! Lukas är så glad att han sprallar som en tok när han ser storasyster.
Han har äntligen hittat sina fötter så han drar i strumporna och drar i sina tår hela tiden. Vilken goding. Nu ska jag leka med dom och njuta av tillvaron.

barnen leker


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0