Kvällspromenad i snön

Idag har varit en tuffare dag av alla de slag.
Louise klet i ögonen igen och Lukas likaså. Liten släng av ögoninflammation på båda brarnen.
Lukas varit gnällig hela dagen. Mamma sov här i natt och hjälpte mig. TACK. Både mamma poch mormor har varit här hela dagen och hjälpt mig. Inte lätt. Den enda som kan Lukas mer än jag är mamma . Dels är jag inte bra själv, denna jädrans förkylning vill aldrig släppa. Tur familjen ställer upp för barnen. De har ju bara mig annars.
Min ork tar också slut. På em gick jag och Louise upp i min säng och vi läste saga, Arisotcats blev det idag. Sen höll vi om varandra och somnade och sov i 2 timmar. UNDERBART MYSIGT. Mamma var nere och hade Lukas.
Sen lagade jag spaghetti och köttfärsås för Louise skull, hon valde idag.
Sen blev det 1 timmes kvällspromenad med båda barnen och Mia. Tackför sällskapet, trodde aldrig jag skulle få någon med mig i detta kalla busväder. Jag tyckte det var ganska mysigt med snöflingorna som dalade över oss i mörkret. Älskar ju faktiskt snön oavsett om om det kanske är lite sent. För mig är det helt ok med snö till efter sportlovet.
Riktigt skönt med en promenad, sen in och mysa i soffan.

Louise i vagnen


Lukas i vagnen

Finns det något finare och sötare än ens barn som ligger och sover gott i sin säng och det ser ljuvligt ut??? Louise ser så fridfull ut och är långt inne i drömmarnas värld när jag är inne och släcker lampan och stänger radion. Jag kan stå i evigheter och titta. Jag älskar min stora tjej och min lilla gosse som också börjar bli stor. Han väger över 9 kg och är 70.6 cm lång. Goding. Är en riktig piggelin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0