FREDAGSÖS + MYS

Denna fredag är en underbar fredag!
Började dagen med att mamma kom och passade busfröna, syrran hämtade mig och vi begav oss mot stora staden. Körde "inom" café sandhem i Vä och blev bjuden på frukostbuffé. INTE ALLS DUMT kan jag meddela. Riktig gott och mätt som en plätt = jag! På vägen dig satte vi stereon på topp och det sprutade ut härlig musik, Basshunter och Cascada. Riktigt fredgasös och stämningen var på topp! Lovely.

Frukostrbuffé på Café sandhem


mmmm


Sen bar det av in till stan, först in på name it, fyndade ett par svarta jeans till Lukas på rean. 75 % rabatt. De kostade nu bara 45 kr. Helt OK enligt mig!

Svarta jeans till Lukas


Sen in på systemet och handla gottis till kvällen! Sen Maxi och inhandla goda ostar, kex, vindruvor m.m inför kvällen! Längtar så.

Inför erotikpartyt


Erotikparty med vännerna ikväll. Ska bli sjukt roligt. Längtar massor! Barnen ska sova hos mormor och morfar och ha fredagsmys. Packat väskorna, inte den lilla packningen. Det kommer gå så bra. Lukas är ju dock lite förkyld och Louise har precis nu fått lite feber. Hoppas bara inte Lukas får det. Så det var länge dom fick vara friska. Men mormor och morfar klarar det galant! TACK för att ni ställer upp.
Inhandlade så klart alla ♥ dag presenter till barnen idag!!! Det är dom värda. Nu ner till affären så Louise kan få köpa lite fredagsgodis, det är hennes lycka!

Ha en fantastisk fredag allihopa, det ska jag ha!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0