Tjejmys och planskeksmiddag!

Idag var jag och Louise på badhuset och badade. Egentid bara vi och Lukas hade mormor och morfarmys ♥ Louise njöt och blev överlycklig när hon såg bassängerna. Hon är mer som en fisk än en människa =)
Här är hon redo att åka iväg.

Louise redo för bad

Gillar skarpt hennes nya "converse" skor. Passar henne så bra! Tuff tjej 08!

Louise nya skor

Efter badet åkte vi till McDonald. Funderade länge på det eller Max. har aldrig ätit på Max och skulle vilja prova samtidigt som McDonlads alltid är gott. När vi parkerar ute på vilan så ser Louise rutschkanan borta vid Max och vill åka den. In i bilen och körde bort dit. Mycket lättare val då. Tur var det för det var supergott. Först vågade hon inte åka men efter en anna tjej åkt vågade hon också och STOLT var hon sen. Jag vågade mamma, jag vågade sa hon. Så kul att se henne så lycklig. Hon åt hamburgaren med god aptit. Har nog inte sett henne äta så bra på ja vet inte när, kan inte minnas.

Louise äter hamburgare

Louise åker rutschkana på Max

Sen vidare till kvantum och inhandla till kvällens middag! Hon var så duktig och hjälpte till. Inget gnäll så hon fick välja om hon ville åka bil eller båt. Valde båt. Så roligt att ha egentid med henne på detta viset och kunna visa uppskattning när hon är snäll och duktig. Hon kände sig nog speciell. Hon frågade ändå efter lillebror när vi körde hemifrån. Men hon är ju aldrig utan honom mer än på dagis. Hon älskar verkligen honom. Deras kemi går inte att beskriva med ord. Lukas tokälskar bara han hör hennes röst . Då håller han på att hoppa ur famnen, stolen, vagnen ja vad som. Hon pratar, pussar, sjunger och leker med honom. Är som en liten mamma till honom. Så underbart att se det och få växa upp med dom tillsammans. Vad kan vara bättre??

Väl hemma vilade Louise och jag började med efterätten för kvällen. Chokladpannacotta. Mmm
Sen förberedde jag allt till planskstekarna. Kändes konsigt att inte ha tider att passa. Lukas kom i vagnen med mormor och morfar till middagen. Så jag hade all tid för mig själv i köket. INTE ofta och det var så skönt. Jag älskar finmiddagar och helgmys. Då tycker jag det är kul att stå i köket.
Resultatet:

Dukningen

Plankstek

Och så lite vin, både rose och vitt. En perfekt kväll. Bjöd mamma, pappa och syrran som tack för all hjälp med barnen på sista tiden!

Chokladpannacotta

Louise, jag, Sara och pappa lekte kurragömma ikväll. Så roligt. Louise älskar det över allt annat man kan leka. Morfar som lärt henne. Vi gömde oss överallt. Tokfisen berättade VAR vi skulle gömma oss och blev arg (på ett glatt sätt) när vi inte var där. Gud vad skoj. Hade helt glömt hur kul det var med kurragömma. Älskade det själv när jag var liten!

En mycket trevlig kväll med familjen. Det ena i livet som betyder mycket. Den andra är NI alla min fantastiska vänner. Jag vill att ni ska veta att ni är guld för mig. Helt ovärderliga. Älskar er ♥ 


Kommentarer
Postat av: Mi@

Bar B Ko släng er i väggen! Wow vad gott det ser ut! Är SÅÅÅÅ glad att din dag bjöd på så många glädjeämnen. Stor varm kram! <3

2011-04-17 @ 17:46:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0