Svider i mammahjärtat <3

Min älskade flicka. Vid tanborstningen ikväll blev Louise ledsen och när hon skulle kissa grät hon. Hon frågade efter pappa och var jätteledsen.
Jag frågade om hon ville ringa till honom, det ville hon.
När han svarade blev hon helt tyst, svårt att andas, fick nog ångest och black out, blev jätteledsen, fick inte fram ett ord. Jag tog telefonen och förklarade rent ut sagt vilken idot han är som skiter i henne, att han inte fattar hur han sårar henne. Han sa inte ett ljud. Sen sa Louise bara; natt, till honom och var forfranade ledsen.
Jag blev jätteledsen och började gråta för att Louise var ledsen, stackars min lilla flicka.
Då byter hon roll från flicka till mamma:
Kramar om mig och frågar; Är du ledsen mamma? Älskar du pappa? (Jag förklarar att jag är ledsen för att hon är det) Klappar mig om ryggen och säger; han kommer sen, det går om.
Älskade Louise vad jag älskar dig, hon ska inte behöva trösta sin mamma, det är hon som behöver tröst.
Har bestämt att kontakta en barnpsykolog för att se hur hon mår. Fått mycket tips om det. Måste hjälpa henne när hennes egen pappa inte fattar tyngden av ansvar, omtanke och närhet till sina barn.
Det svider i mitt hjärta att se henne så ledsen.

Lilleman har fått lite feber ikväll också och kräkt ner x antal ombyten inklusive mig =(
Känner spetsen till tand nummer 2 under skinnet, bryter nog strax upp. Inte konstigt med förkylning, lös i magen och feber. Men typiskt att han ska få allt, dessa besvärliga tänder, dom behöver han ju liksom.

Jaja, back to life, om man kan kalla det, det....

Ett stort TACK till Sabina för att du hämtade Louise på dagis och hade henne några timmar och sen kom och lämnade henne. Och tack för chokladet, satt precis där det skulle ♥

Jag och mina älskade barn <3
♥♥♥


Kommentarer
Postat av: susanne

förjävligt e det... stackar louise..

Har ju själv en 3 åring här hemma... och jag kan inte ens tänka mej hur gabriel hade mått om jag eller hans pappa inte fanns hos honom.. Vilken idiot therese.... blir arg faktiskt.. Tur dem har dej.. o jag förstår att du blir ledsen.. det bästa man har e sina barn.. hur kan man bara vända ryggen o gå.. finns där inget hjärta?

2011-04-07 @ 11:49:53
URL: http://tinkerbellan.webblogg.se/
Postat av: Therese

Ja det är synd om henne. Jag undrar också om det finns något hjärta hos Stoffe. Inte varken träffat eller hört av barnen på 2 veckor =( Hur klara man bara det. Förstår mig inte på människor hur de kan förändras så drastiskt, från att varit en toppenpappa på alla vis som älskat sina barn till att prioritera HELT andra saker nu och verkar inte sakna eller bry sig om barnen. Fruktansvärt. Skulle aldrig kunna såra mina barn, på något sätt.

Tack, jag hoppas också att de är glada att de har mig... Jag försöker ge dem all kärlek jag har.. <3

2011-04-07 @ 21:15:19
Postat av: Anonym

Tänker på er! Stackars lilla hjärtat vilken idiot! Ha en fin helg<3 /Helena L

2011-04-07 @ 21:35:17
Postat av: susanne

jag förstår det inte heller... hade aldrig klarat av att vara borta från mitt barn en vecka i stöten... en seperation från mannen hade man väl klarat men inte från barnen

2011-04-08 @ 09:23:16
URL: http://tinkerbellan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0