Inskrivning

Vi packade hela fm och jisses vad mycket även om bara nån dag på sjukhus. All mat till Lukas måste med då det inte finns. Mackor, pålägg, loprofindryck (mjölk), hans pannkakor, potatismos, köttbullar och rösbetsbiffar. Sylt på tub, havregurt, risifrutti, anamix, mediciner, MSUD gel m.m. Det gäller att alltid vara förberedd. Skulle man av någon anledning behöva stanna längre måste mat till Lukas finnas. 
Nåväl, vid tolvslaget begav vi oss mot Lund. Inskrivning 13.30
 
Vi fikade och tog det lugnt på em, pratade med kirurg, narkos och ssk. Sen åt vi middag på kvällen.
Han hade emla kräm på under tiden han åt. Sen skulle han få lugnande (dormicum) innan nålsättning då han absolut inte tycker om det. Tro det eller ej men det beror inte :/ Han brukar se dubbelt och bli helt groggy och skratta.. Ingen reaktion alls. Vi provade ändå och lite motstånd gjorde han men det gick bra. 
Vet inte om concertan har något med det att göra..
Började med den medicinen mot ADHD i söndags. Ingen märkbar effekt på de 18 mg. Kanske den och dormicum inte funkar ihop.. 
 
Sen var det dusch med descutan (bakteriedödande) då sved det på kroppen och han gillade inte det alls. Det var nog jobbigt att få honom i duschen över huvud taget.. Phu!! Väl klar så lovade jag att spela med honom. Det blev finns i sjön, svarte Petter och Uno. Sen läste vi saga och mös i sängen. Han valde Mamma mu. Han älskar spel och böcker så det är så perfekt att ta med som tidsfördriv. 
Han fick även låna med sig mormors i-pad då vi inte har någon. Lycklig kille!! 
 
Tro det eller ej men han som brukar lägga sig 18-19 och älskar att sova, SOVVÄGRADE. Han var sur och arg och skulle absolut inte sova.. Phu vilken match. Jag hoppade bort till soffan och fick låtsassova.. 22.15 somnade han äntligen och då är jag skittrött. 
Sen bäddade jag och gjorde vid mig för natten. 
 
Han fick glucosdropp 02.00 som pipit några gånger. Gick upp 04 för att ge medicin. Nästa tid är 07 då det är dags för descutandusch igen och sen är det planerad OP 08.00. Först ut!! Perfekt!
 
 Här stormar det något fruktansvärt.. Hur har ni det där hemma? 
Ligger här och suktar efter frukost.. haha!! Nej, sova 2 timmar till.. På återseende :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trackback
RSS 2.0