Denna söndag

Lukas har somnat för en liten stund sen, stackaren som han har kli i rumpan. Förskräckligt. Svamp eller vad men salvorna hjälper inte :( Ska få tavegyl och har fått bedövningssalva.
Själv har man sminkat sig och fräschat till sig, gud så skönt det känns.
 
Får ju fördriva tiden med något.
 
Nu kommer strax pappa/morfar och min faster på besök. Ska bli trevlig och Lukas saknar morfar så in i vassen!
 
 

Kommentarer
Postat av: Evelina Sidenbäck

Lille Lukas <3

Asså när vi ligger inne på sjukhus så sminkar jag mig o fixar håret varje dag. Kan tyckas märkligt men de är för att ha någon form av rutin, någon form av "vanlig" vardag mitt i allt elände. Får ibland dåligt samvete över att jag står där o "piffar" lite men va fan, jag gör de samtidigt för att orka, för att lite tid ska gå, för att skingra tankarna... fokusera på något annat simpelt. Tycker du gör helt rätt i de. Det är viktigt.... kram

Svar: Vad härligt det låter Evelina, önskar verkligen jag haft den gnistan att orka. Jag glömmer mig själv allt som oftast och har emellanåt slutat bry mig. Men man mår så mycket bättre om man känner sig fräsch. Tycker du gör helt rätt ;) Hoppas jag kommer in i den rytmen, men tiden är knapp till sig själv när man är ensam med 2 barn. Fullt upp alltid kan man säga! :) Men härligt!
Therese

2013-03-24 @ 21:31:42
URL: http://evelina84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0