Speedad till 1000

Igår var en fantastisk dag.
Morgonrutiner i vanlig ordning. Lukas åt vid 08, klar runt 09. Sen gick vi och lämnade Louise på dagis, var där 09.20 men men.. Så skönt att gå dit och njuta av solstrålarna. Som man har längtat efter våren!
Sen gick vi inom jobbet en liten sväng jag och Lukas och sen hem och hämta badväskan som stod klar i hallen.

Lukas i vagnen

Babysim nästa. Kurs 2 staratar idag. Varit sjuk de 2 sista gångerna så vi har längtat. Var i tid för en gång skull. I GOD TID!! Inget stress alls. Det var längesen kan jag lova.
På simmet var han helt speedad. Plaskade, simmade och var helt galen ♥ Så roligt att se. Då är det verkligen värt det när han njuter så av det. Vi dök tillsammans och jag släppte honom, gick SÅ BRA! Han är så duktig och jag blir så stolt över honom. Sen efter simmet var det lunchdags. Åt morot och potatispuré hur bra som helst och lie fruktpuré till efterätt. Och sen hela anamixen på flaskan. Han äter så bra nu och det går bra med mat också. Så mycket roligare än bara massa välling.
Sen när vi kom hem tog vi vagnen och gick en runda och hämtade Louise och gick en runda tillsammans och så såg hon lekplatsen så vi fick ju leka lite tillsammans. Det blåste ganska mycket så det var lite jobbigt för barnen och mig med, motvind ju.. Var ute en hel timme. Kunde man med gott samvete vara inne sen.
Väl hemma åt lillebror en hel fruktpurébägare banan/äpple. Så duktig han är. Sen lagade jag kålpudding. Min stora favorit. Louise åt 2 portioner så det var nog gott ;)

Kålpudding =) mmmm

Sen var det fullt ös. Tända eld i panna, duscha Louise, diska, blanda mat och sen var klockan kvart i tolv =( Vart tar tiden vägen? Jag var trött i går kväll kan jag säga, utevistelsen med blåst gjorde nog sitt till också.
Måste säga att jag var väldigt nöjd med gårdagen!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0