Öroninflammation =(

Gårdagen var hektisk.
Först in på provtagning på morgonen på CSK, sen hem. Louise hemma från dagis, hade lite klet i ögonen i söndags, bättre vara på den säkra sidan. Vill ju inte smitta andra i onödan.
Louise vaknade vid strax efter sex igår morse till ovanligheterna så morgonen blev lite mer stressad än vanligt.
SSK:orna tyckte doktorn skulle lyssna på Lukas då han låter pipig och rosslig när han andas. Saturationen var bra, likaså andningsfrekvensen. Ingen temp. Pigg för övrigt. Doktorerna började ju inte förrän nio, då skulle Lukas äta så vi var tvungna att vara hemma då. Så på em efter Louise vila så var det bara att klä på båda barnen och ge sig iväg till CSK igen för att doktorn skulle titta. De var så snälla, de sa jag skulle komma till barnavd, så jag slapp vårdcentralen. Så himla snällt av dom. Hon lyssnade, allt lät jättebra, tittade i öronen, jaha, öroninflammation. Han har kliat lite i ena örat men jag har inte tänkt mer på det, han har ju inte visat tecken på att må dåligt innan. Nu är han ganska gnällig. Dessutom fått mollipect i ca 1 vecka med värre resultat än innan. Fick Bricanyl och Kåvepenin utskrivet.
Sen behövde jag inom Maxi, skyndade fast man hade 2 barn. Gick faktiskt bra. Men Lukas 16-mål blev lite försenat, men vad kan man göra? Ingen fara skedd. Klockan var mycket så vi köpte en halv grillad kyckling och potatissallad jag och Louise, Gott! Sen på kvällen kom Caoline och barnen. Jag bjöd på hallonpaj. Så gott och trevligt med sällskap hela kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0