Promenad i regnet

Dagen har bestått av många saker idag. Mycket att göra men ändå inte stressad. Vilken härlig känsla.
Sabina och Minya kom i fm med kladdkaka och glass med sig. Mums.
Nu när Lukas äter mat (burkmat m.m) så tar 12 + 16 målet lite mer än 1 timme. Lagom drygt. Först mat ca ½ timme sen anamixen (vällingen) minst ½ timme. Men man har ju vant sig vid det.
Men vid lunch idag tog mat+välling "bara" 40 minuter totalt. Överlycklig. Andra barn äter kanske på en kvart.
Det är verkligen småsakerna som gör det. Jag blev gladare och barnen mår bättre.
Louise säger jätteofta nu för tiden; Jag älskar dig mamma och kramas. Hon är glad och nöjd och visar verkligen sin kärlek till en. Då känner man sig som en bra mamma. Tack älskade unge ♥
Sen i em tog jag och barnen en tur till stan. Skulle köpa 1 års present till barnes nästkusin som firas i helgen. Var inne i stan strax efter 15 och var inom HM, Cubus, Åhlens och toabesök nere på Domus. Så duktig Louise var som lyckades hålla sig. Inte det lättaste med syskonvagn att komma in överallt och hinna i tid. Alla cafeér är det ju kö och tar tid att komma dit. Gick snabbt från alla affärer och det gick utmärkt. Lukas älskar att sitta och titta på allting. Säger inte ett knyst!
Sen vidare till Kvantum och där såldes JORDGUBBAR 250 gr för 9.90, spanska men VADÅ?? Ett måste! Louise invigde en på vägen hem och gillade dom. Ska fredagsmysa på det i morgon.
Hemma igen vid fem. Hann mycket på den tiden tyckte jag, med vagnar ut och in i bilen, barnen ut och in i bilen. 
Väl hemma åt Lukas på ca 1 timme, sen lagades det spaghetti och köttfärsås i detta hemmet. Gott!
Sen en promenad med kära Caroline och barnen. 2 minuter efter vi kommit ut började det regna. Det var bara på med regnskyddet och traska vidare. Riktigt, riktigt skönt var det. Så frisk luft. Lukas somnade sittandes ;) Blev ca 50 minuter. Det var bra jobbat.
Sen hem och duscha Louise och natta henne som var jättetrött efter en lång och händelserik dag. Somnade direkt.
Sen åt Lukas och sen tog jag disken. Alltid samma rutiner varje kväll.
Börjar komma in i mer rutiner nu och allt känns lättare.
Står oftast senare på kvällen med disken och lyssnar alltid på Rix Fm, Gert Fylking, din röst i natten. Himla intressanta disskusioner, går så mycket lättare att diska. Mycket bra ämnen som tas upp. Rekomenderar det för nattugglor som inte heller sover om kvällarna =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0