Humör och händelserik dag!

Jaha, vad kan man säga om denna dagen??
Det har hänt massor och lite till.
Humöret gått upp och ner under kvällen.
Morgonen med dess rutiner gick bra. Louise var ute redan 9.30 i morse och Lukas satt i vagnen.
Mednas jag vattnade mina blommor ute skulle Louise också vattna. Det blev tulpanerna så fina som står längs huset. Vilka dock inte finns kvar för under em var det någon donna som plockat av alla och skulle sätta dom i en vas.. Haha, ja skrattade gjorde man, inget att göra åt. Hon älskar ju alla blommor i hela världen =)

Louise vattnar tulpanerna


Ute hjälpte Louise med att hänga ut tvätt. Eller rättare sagt tog alla klämmor och satte dom i en lång bit lina som hängde ner samt i hennes täcka. Så jag hade klämmor lite varstans. Men jag bara glädjes åt det!
Vid lunch kokm min älskade TW-mamma med bebis och vi pratade och drack kaffe. Barnen åt lunch.
Lukas åt idag ris och avocadoröra med loprofindryck. DET GILLADES. Smaskade på utan grimaser eller att spotta ut. Det tog bara 50 minuter idag. 1 timme snabbare än igår. Jippie. Men sen när han skulle ha vällingen var han så täppt så jag gav näsdroppar, jo visst, då kräktes massor av maten upp. Ge nytt, men tog det på flaskan som tur va. Men så himla drygt när man sitter så länge med mat och det kräks. Men jag var så glad ändå, han gillade ju maten och det gick fortare idag. Varje dag är en träning för honom.

Louise vilade, men Mister ska bara ha uppmärksamhet. Jag diskade berget och skyndade mig ut, men han skulle bara gnälla och ha ALL uppmärksamhet. Till slut solmnade han. 45 minuter innan nästa mål =( Jaja.
Jag ut och började räffsa allt spån, löv och ris efter björkarna. Ligger över hela gräsmattan och den är inte liten. Annars går det inte att klippa. Fick ihop många stora bunkar. Stod i bikini och knickers, måste ju bättra på brännan lite och här ute i buschen är det ingen som ser en.. Skönt! Resten får tas i morgon.
Sen var det matdags för Lukas och maten till mig och Louise förberedes först.
Honungs och grillkryddade revben med potatis och sås. Längesen vi åt en köttmiddag! Gott var det och Louise åt bra!
Sen blev det en liten promenad till lekplatsen och plocka lite vitsippor och leka lite. Fotografering var mitt mål, men leka var Louise!

BArnen i vitsippshavet

Barnen bland vitsipporna

Barnen plockar vitsippor

Lukas bland vitsipporna

Louise på stenen

Sen vidare hem till morfar och överraska, mormor jobbade ju. På vägen dit såg vi en katt jaga en pipande mus. Det var jätteintressant tyckte Louise. Jo minsann, han hade ringt och sökt oss hemma, men där var inte vi. Jag har ju namnsdag idag =) Therese!! Så det firade vi med lite vienetta glass. Var sugen på Ottos glasstårta, men det fanns inte =( Men det var gott. Lukas fick smaka sin första glass idag och det GILLADES!! Bara en teskedsspets, men ändå! Så lite kaffe och glass satt bra.
Sen sprang klockan iväg och det blev stressigt hem för nattning av Louise och kvällsmat till Lukas..
Det gick segt och näsan är så täppt, så irriterad på förkylningar nu.
Kräkte naturligvis när han nästan var klar, ge nytt och sonda massa. Då gick tålamodet ner, hade tvätt och disk och mer därtill att göra. Jaja, jag fick i honom och barnen sover. Jag tog en paus här och nu tar jag bara det enorma tvättberget, resten får va så och hoppas jag orkar, kan och vill i morgon!
Dagen har ju mest varit bra, men när jag blir stressad blir det jobbigt, men det ordnade upp sig och nu mår jag bra igen, en bättringspunkt för mig att inte brayta ihop. Försöker se det positivt och lösa det på bästa sätt. DET ÄR INTE LÄTT, men jag försöker åtmindstone!
God natt gott folk...

Tvättberget


Kommentarer
Postat av: Annelie

Så underbara bilder. Den bilden på barnen som e tagen från sidan skulle du tagit en förstoring på. Ett tips i så fall är att göra det på elgigantens sida. Gjorde förstoringen där på Melissa. ENDAST 99kr:) Puss o kram

2011-05-04 @ 21:34:46
URL: http://perssonsresident.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0