Härliga torsdag

I natt har jag fått sova bättre, fungerar jättebra med det nya systemet med droppet på natten. Ingen hosta eller kräk för Lukas del så det är väl på bättrningsvägen. Skönt att inhalationerna verkar så fort, hjälper honom så bra!
Har varit ute med Caroline och gossarna på strax över en timmers rask promenad i skogen. Så underbart väder och fåglarna kvittrade överallt. Mötte 2 joggare och en stavgångare så det var väl fler som passade på i detta sköna väder. Man mår så bra och får ny energi, speciellt från naturen. Älskar våren!
Lukas klar med sin lunch och jag tog en stekt äggmacka med lite rostad lök.. Mmm och en kiwi. Röja gärnet en timme tills vi ska gå och hämta storasyster på dagis.
Hon hade en stor röd plita på överarmen i går efter dagis, var lite orolig för vattenkoppor, men hoppas hoppas INTE det.
Sen blir det ytterliggare en promenad till Caroline och barnen ikväll på middag, skulle lagat torsk, men det gör jag i morgon. Skulle bli fisk ikväll med, herre gud vad intelligent jag kommer bli av all fisk =) hihi
Denna torsdag känns så bra, vet inte varför.. vårkänslor kanske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0