Middagstips

Igår blev det VAB igen, med Louise. Ett besök på vårdcentralen. Tog prover och hoppas svaren kommer i veckan..
Efter var det lunchtid och hon var vrålhungrig.. 
Vi tog en lunch och delade på en portion färsk pasta med kyckling på Le Croissant. Älskar deras pasta med kyckling.. Sååå gott! 
 
Hemma lagade jag en ny rätt till middag.
Torsk i ugn med hemmagjord potatismos.
Blev bjuden på det hos Jenka för någon vecka sen och jag tyckte det var så gott så jag fick receptet..
 
La 4 torskrygggiléer i en form. Saltade lite på dom.
Blandade ihop 2.5 dl matlagn.grädde med 150 g creme fraiche och 2 tsk basilikapesto. Lite salt och citronpeppar. Hällde det över fisken och strödde på lite solroskärnor.
In i ugnen på 200 grader i 40 min. Det tog det tills torsken nådde 56 grader. 
Det blev jättegott. Kanske man kunde tagit 1 tsk pesto till och minskat creme fraichen till 100 g. Så blir det lite mer såsigt. Man får prova sig fram helt enkelt vad som passar en själv..
Utsökt till potatismos, grönsaker och en god sallad. Även lite extra solroskärnor om man vill.. 
 
Kvällen var det träning för min del.
Riktigt jobbigt pass men skönt efteråt..  
Man känner att man har lite mer energi och ork när man minskat sockerintaget. 
 
Provade en ny yoghurtkvarg efter träningen.
WOW alltså. Underbart god.. Det godaste på länge och smakade så somrigt. Den ska jag fylla kylskåpet med!! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0