This weekend

 Vilken helg. Ska försöka summera den med 3 ord.
Händelserik. Onyttig. Fantastisk. 
I fredags kom Sandra och barnen på em-fika. Kladdkaka och glass. Sen blev det fortsatt häng här och vi beställde pizza då ingen orkade laga mat. Vi kollade på Fångarna på fortet och åt massa choklad.. Haha!! Vi öppnade bara några och åt lite grann. 
Tävlar om 2 biljetter till melodifestivalen i Växjö. Man skulle köpa 3 chokladkakor så är man med. Nu håller vi tummarna.. eller hur Sandra.. 
De stora tjejerna gjorde fruktsallad.. behövdes lite nyttigt bland allt annat ;)
En riktigt härlig kväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lördag morgon började med Tabata. Det behövdes efter gårdagens ätande.. Jisses vilket pass. Roligt och tufft. Passade min onda fot perfekt. Inga problem med stillastående övningar med båda fötterna i. Det var bara en övning ger jag behövde bara ut av 7.. Så det gick kanon. Såå härligt. 
 
Sen bakade jag släta bullar. Lukas gjorde jag i fredags och våra idag..
 
 
Vi gjorde oss iordning för bowling och melodifestivalmys hos Sandra och Razvan efteråt.
Barnens underbara nästkusin Thelma var här och gjorde vid Louise. Lockade och fixade frisyren. Hon blev så otroligt fin, min vackra, fina tjej ❤ 
Lukas är inte lika lätt att fota, fick nöja mig med denna..
 
 ❤
 
 ❤
Sen bar det av till Bromölla för bowling.
4 mammor. 4 grabbar. 4 tjejer. 
Perfekta 3 lag. 
 
Lukas har aldrig bowlat innan och satte en strike på första kastet. Snacka om mallgroda, så stolt han var. Så härligt att se.
Det var superroligt, vilken em.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 När vi väl kom hem hade Razvan lagat mat till oss. Vilken man alltså. Kycklingsandwich till förrätt och fylld paprika till Varmrätt. Suveränt gott!! 
Kollade lite mello, barnen hade Disco på ovanvåningen, det spelades tv-spel och data. Även kortspel.
Vi åt lite gottis även igår. 
En supermysig lördag ❤ 
 
 
 
 ❤
 
 
 
Idag hade jag Tupperwareparty här med 12 gäster och massa goa ungar. Det blev en kanonförsäljning och jag bjöd på hembakta semlor. Det blev uppskattat och jag unnade mig minsann 2 stycken ;) 
Även delikatobollar.. (2 st) haha
Ja med tanke på min onda överbelastade fot så har jag inte gått med stavarna nånting i helgen. Har haft den lindad hela helgen och det känns lite bättre ikväll. Hoppas kunna gå lite försiktigt i veckan, det BEHÖVS ju definitivt efter denna ätarhelgen. MEN, man lever bara en gång, och gott var det, och njöt gjorde jag av varenda bit. Livet är för kort för att låta bli alla frestelser som kommer i ens väg :) Haha. 
Så länge man mår bra och är nöjd så är det det viktigaste. Och att man rör på sig. Det finns viktigare saker i livet att tänka på! 
Tack alla ni som kom idag. En jättemysig dag.
 
 
 Sen efter det kom Camilla och Stina hit. Dem, jag och Sandra skulle planera vår tjejtripp vi ska på i April. Så himla nice det kommer bli. Hotellövernattning m.m Berättar mer längre fram. Längtar redan!! 
 
Jag känner mig verkligen lyckligt lottad i livet som har världens bästa vänner och deras barn. Så mycket kärlek, glädje man får.
Ibland förundras jag över hur jag lyckas ha så många vänner. Hur kan jag ha det liksom? 
Man har alltid roligt och man skapar så otroligt många minnen. Jag älskar livet och att få umgås med alla som betyder något för mig är det bästa jag vet! 
TACK ALLA FÖR ATT NI FINNS I MITT LIV ❤ Ni betyder så otroligt mycket mer för mig än ni själva förstår.
 
Jag somnar med ett leende ikväll efter denna underbara helg. Jobb imorgon bitti 7-9.  
Första gången Lukas ska på morgonfritids utan mig. Han har dock blivit genomförkyld och hostat om nätterna. Hoppas det blir lindrigt, maten har gått sådär som det alltid gör när han blir sjuk. 
Hoppas ni har haft en härlig helg ni också :)
Godnatt! 
Trackback
RSS 2.0