Skidor, bio och pokemon

Ja jisses vilken händelserik dag. Inte konstigt man slumrade till på soffan ikväll. Friskluft har vi fått mycket av idag.
Hela fm mellan 10-13 var vi i Vångabacken och barnen åkte skidor. Trodde det skulle vara massor med folk men nej. Det berodde nog på vädret. Kallt, blåsigt och lite småregn. Men barnen hade 2 kompisar var så de var nöjda! 
Lukas stannade kvar med Thomas i backen och jag och Louise åkte mot stan för att se Vaiana på bio. Hon fick det som julklapp av mig att vi skulle gå på bio och hon välja film. Vi hade även 3 vänner med oss. Så himla mysigt. Den var jättebra. Rolig, händelserik och äventyrlig. Den får 4 av 5 i betyg. 
Sen åkte vi bortom.McDonalds och åt middag där och sen begav vi oss till tivoliparken för pokemonjakt. Vi gick säkert 3 km. Det var mörkt och regnade men Louise tyckte det var jätteroligt. Vi var nog ute ca 40 minuter. Motion och att vi gjorde något tillsammans. Jättehärligt! 
 
Sen kom Emma och sover över hos Louise. De fick inte nog med bion, de ville leka mer. Goa tjejer.
 
Här stormar det och jag kryper till kojs. Jobb 7-9 imorgon bitti och tjejerna ska klara sig själva hemma. Stora tjejer nu. Vart tar tiden vägen?! 
 
 
 
 
 
 
Trackback
RSS 2.0