My hair

 Jag har älskat mitt hår sen jag var liten. Fick till och med order från min dåvarande frisör att jag skulle sluta borsta håret så ofta. Jag borstade flera flera gånger om dagen. 
Har på senare tid haft torrt och frissigt hår. Pga min stress har jag även haft mycket håravfall. Har fortfarande en del. 
Men jag började äta silicea kapslar för ca 1 år sedan som min nuvarande frisör tipsade om. Det hjälper håret inifrån, alltså de nya hårstrårna som kommer är finare och har mer näring. Man känner skillnad på håret nu när det har växt ut en del.
Började använda ett bättre sorts schampot och balsam.  True soft från Maria Nila. Innehåller arganolja som motverkar frizz. Det är drygt och räcker länge. Det ger håret mer fukt då jag har väldigt torrt hår. 
Tvättar håret ca 2 gånger i veckan (ibland 3)
Det torkar ju ut och blir mer flottigt ju mer man tvättar det. Jag har eksem i hår ottnen så jag sparar på tvättandet för att inte torka ut hårbottnen. 
Mot eksemen använder jag diproderm lösning! 
Använder även Maria Nilas hårinpackning ibland och ibland Lanzas leave in. Inpackningen verkar och sen sköljer man bort det. Håret blir jättemjukt. Använder bara det i längderna liksom balsam. 
Man ska inte ta det i hårbottnen, då blir håret flottigt. 
Leave inen tar du som en 5 krona i handdukstorkat hår. Det doftar gott och håret blir fantastiskt mjukt och livfullt. Oerhört dryg. Haft denna i över 1-2 år. Varvar inpackning och leave in när jag tvättar håret. Inte riktigt varje vecka.. 
Sen vid varje dusch använder jag lanza glansdroppar i topparna/längderna. (1-2 sprut) Eftersom jag har tunnt hår som behöver mer liv och ingen ohlander som tynger ner håret är detta fantastiskt. Det gör att håret torkar snabbare. Doftar underbart och håret blir så mjukt och vackert. 
Ibland när jag vill ha beach-hair med lite mer volym sprayar jag i lite saltvattenspray från Maria Nila och sen fönar håret. Det får så mycket mer liv.
Lägger mig aldrig med blött hår, det gör att hårstrårna bryts och håret blir frissigt på morgonen. Fönar det alltid innan. Eftersom produkterna jag använder skyddar mot värmeprodukter så är det inget slit på håret.
 
Tänkte visa er här vilka produkter jag använder och bilder på där jag är nöjd med håret.
Sen har jag en fantastisk frisör.. Mia på Frisörsalong lilla Paris. Tack för att du ger mig de bästa tipsen för att få ett fantastiskt hår! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken pingla 😚😍 kramisar Annelie

2017-02-14 @ 08:16:00
Postat av:

Du är så otrologt vacker i alla Olika frisyrerna. ❤ det bösta av allt är att du är precia lika vacker på insidan. Kram

Svar: Åh tack snälla!! Det värmer att höra :) Blir alldeles rörd.. Tack du fina (vem du nu är)
Therese

2017-02-14 @ 23:38:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0