WOW

 Vilken dag! 
Lukas fick beröm av sin lärare idag. Han hade varit jätteduktig i skolan. De hade läst en bok och ordet avgrunden kom upp. Läraren hade frågat om någon visste vad det betydde. Lukas räckte upp handen och svarade: Ett hål där man inte ser botten.
Jag blev mäkta stolt! Har ingen aning om hur han lärt sig det. Min smarta kille ❤ 
 
Vi körde mot stan i em för middag hos Sabina och Minya. Den godaste pasta och köttfärsröran jag ätit! Mmm, så tacksamt att bli bjuden på middag. Tack kära du!! Louise skulle sova över. Studiedag imorgon ju :) 
 
Jag och Lukas körde hem.
Min underbara mamma ställde upp som barnvakt medans jag begav mig till träningen. Fy farao vad jobbigt det var idag. Tungt, motigt och kroppen ville inte samarbeta. Men är glad jag gjorde det, nu när man ligger på soffan är det ju grymt skönt!
Tog en löprunda på ca 4 km efteråt. Det sista på Lidingöloppet med ICA-klassikern. Det konstiga var att jag flög fram idag. Var inte jobbigt och det gick undan idag. Kändes som om benen bara la i en extra växel alldeles av sig själv. Galet men skönt!!
Sur då jag råkat stöta till appen så den hade inte mätt rundan. Som tur var kommer jag ihåg den sen innan men tiden hade varit kul att se. Men men, är SÅ NÖJD att jag äntligen är klar! 3/4 moment avklarade..
Idag har varit en toppendag. Längesen jag hade en bra dag hela dagen!
Nu kommer man sova gott och vi slipper stiga upp tidigt imorgon. Skönt! Hoppas kunna hitta på något kul imorgon då det är studiedag. 
 
God natt kära läsare :) 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0