Pepparkaksbak och gäster

Idag hade vi pepparkaksbak på agendan. Louise och sin kompis E hade bestämt för 2 veckor sedan att de ville baka pepparkakor tillsammans. Det bokade vi in idag och jag skippade Tabatan. Prioriterade mina barn idag!!
 
Lukas klarade typ 5 minuter så tjejerna bakade det mesta själva. De hade så roligt. De mjölade ner kinderna och åt deg och vi lyssnade på julmusik. Precis som det ska vara! 
Lukas har varit lite hängig och übertoppad idag. Troligen någon förkylning på gång. Glansig i ögonen och snorig. Brukar bli värre än vanligt när han har nån infektion på gång.
Vi gjorde även nejliko-apelsiner. Ett av julens enklaste pyssel. 
Sen dekorerade vi pepparkakorna med kristyr. De gjorde vars ett stort hjärta de hängde upp. Visar er pysslet imorgon. 
Har knappt märkt av tjejerna, de leker fantastiskt bra och aldrig att det förekommer bråk. Fantastiska tjejer det här ❤ Hunnit med en massa idag. Pärlat, bakat, pysslat, varit ute, spelat på datorn, spelat Uno, lekt frisör.. 
En helmysig dag.
Sen ikväll kom min kusin med hennes familj på lördagsmys. Älskar denna familjen så otroligt mycket. De betyder massor för mig/oss. Min kusin är som en syster för mig som jag beundrar oerhört mycket! Vi förstår varann till fullo och vet hur vi har det. Få som verkligen vet hur ens liv kan vara och är. Långt ifrån en dans på rosor. Man snavar på taggtråd måånga gånger.
Är djupt tacksam att ha dessa fina människorna i våra liv ❤
Vi åt tacos på Louise beställning och sen gottis..
En supermysig kväll, på alla vis.
Nu är jag och kroppen riktigt trött..
 
Ska sova och njuta av att det är första advent imorgon. 
 
Godnatt kära läsare! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0