STOLT

Idag hämtade jag Lukas kvart över 11 i skolan för vi hade möte hos barnkirurgen i Lund klockan ett.
Ringde i måndags och frågade varför, då vi bara väntar på OP datum. Dels för att ändra dagen och då hade de ett återbud idag så det tog vi.
Men när vi kommit till Nöbbelöv ringde dem och sa att vi inte behöver komma. Hade blivit någon fel i remissen. Jag tyckte väl det verkade konstigt att vi skulle dit. Vi vet ju vad som ska göras och han har gjort det innan.
Jaha, hur som haver så var det tur vi inte kommit längre.
Nu väntar vi bara på datumet.
 
Tänkte att nu får bo höra något skoj istället.
Vi vände och styrde mot Jula och Biltema för att leta efter adventsljusstake till bilen. Fyndade skumtomtar och hittade även en ljusstake. 
Lukas gick direkt fram till en personal på biltema och sa: "DU, var har ni ljusstakar med sladd till bilen?" med en ganska tuff ton. Han blev nog rätt ställd men han förklarade för Lukas var de fanns och Lukas började gå ditåt. Haha min underbara tokunge ❤ 
Han älskar julen och allt som lyser lika mycket som jag. Han var alldeles lyrisk över allt julpynt överallt. 
Han hjälpte till att koppla in den. Smygstartar advent lite :) Han mumsade på apelsinbåtar och skumtomtar och det doftade jul i hela bilen.
Mer juligt i bilen kan det knappast bli än en adventsljusstake, doften av apelsin och en hel låda skumtomtar bredvid sig ;)
Åh vad härligt vi hade det! 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0