Vego-Fredag!

Jag älskar rödbetor och det gör pappa med.
Sen när Lukas äter sina rödbetsbiffar som för övrigt är jättegoda så har vi blivit sugen att testa.
Pappa hittade ett recept för ett tag sedan så vi provlagade det igår.
Rödbetspuckar med basilika 
Vi serverade det med Bönpasta 
Ett mycket bra alternativ till pasta, väldigt proteinrikt och med låga kolhydrater. 
Det var verkligen något att rekommendera!  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi gjorde även rödbetschips, pensla båda sidor med olivolja och sen flingsalt på. 180 grader och ca 8 min per sida. Vi fick ha lite längre för att få de tillräckligt krispiga. Man behöver inte ta så mycket olja, de nästan kokte i det så nästa gång blir nog bättre, men goda blev de och ett perfekt snacks till Lukas :) Om han gillar det vill säga, han älskar också rödbetor så jag hoppas det!
 
Nu ska jag ta min sega kropp och ladda upp för ett Tabata pass om 1 timme :)
Trevlig lördag på er i regnet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0