Bekväm

Ja vad ska man säga... Man blir verkligen bekväm när man har bil. Så beroende man är liksom...
Det märker man så fort man inte har nån. Fick låna mammas bil i morse till dagis. Sen behövde hon den i em och vi trodde min bil skulle bli klar idag men det var den inte.
Så jag fick gå från jobbet och hämta Louise på fritids och sen vidare till dagis för att hämta Lukas. Sen gick vi mot affären. Handla behövde jag ju såklart också. 
Vi var så fina och välklädda i våra reflexvästar. Hade ju varit klok nog att packa ner dem i fall det blev promenad hem.  
Men vilken tur vi gick till affären. Där kom först morbror Rikard och därefter mormor. De erbjöd oss skjuts hem. 
Men kommer då på att jag glömt min mobil på dagis så får springa dit och hämta den.. 
Jag kände mig ändå glad och barnen var lyckliga som fick gå. De ville egentligen gått hem men jag var trött och ville bara hem. Tackade inte nej till skjuts. 
Lagade middag och eldade. Tittade på julkalendern och nattade barnen. Diskade och sen njöt jag i soffan med lite mumsig fika. 
 
Varm nyponsoppa, vaniljglass och mandelbiskvier 👌 
 
Hade bytt bort min kväll mot dag idag för att kunna gå på box hos Tisse ikväll. Men hade varken bil eller barnvakt så det blev ingen träning idag.. 
Har smått ont i halsen som har kommit smygande under dagen. Har varit riktigt trött idag. 
Så det passade bra med soffposition idag. Slumrat till lite från och till och nu är det banne mig läggdags. Jobb imorgon bitti igen..
God natt på er!! 
Trackback
RSS 2.0