Grönt är skönt

Igår var jag och pappa i stan med barnen för lite shopping av vårskor och ytterkläder. Och FIKA så klart, hur kunde jag missa det??? ;) Hade riktigt mysigt, blev på brödboden!! Mysigt med Morfar-Dotter-Barnbarns dag ♥
Men annars var det en heljobbig dag på många sätt.... men så är det ibland!
Tacka vet jag handla i stan själv utan barn, känns konstigt men det är väl inte bara jag som känner så????
När Louise kladdar bland rulltrapporna, smiter iväg och springer upp för trappor och in i omklädningsrummen och gömmer sig, klättrar och drar i alla klädstånd, vägrar lyssna på något jag säger m.m.... mitt tålamod räcker inte för ALLT det som inträffade igår.
Resulterade i utebliven glass och då blev det liv för det, men i bilen hem sa hon; Nästa gång ska jag lyda mamma!!! Så budskapet gick fram!! KANON!!!!
Tog bild på lilla tuffingen i morse innan dagis!!! Så fin han blev och han har bara haft massa blått men han passar så bra i grönt.... Ombyte förnöjer =)
Lukas i nya vårkläderna
Lukas
Här sjunger vi huuuur (i blinka lilla stjärnas; hur jag undrar var du är..)
Goa unge. Så fort han ser en stjärna eller man ens nämner ordet stjärna så börjar han; Bink bink (blinka)
Han pratar mer och mer nu och det kommer 2 ords meningar.. Ita pappor (Rita papper) Om mamma (kom mamma) Hajå måne och titta måne (Hej då månen, något vi brukas säga vid läggdags) Han älskar månen och säger god natt och vinkar på den varje kväll! Så vad passade bättre än stjärnor på jackan?!  =)
Lukas nya vårskor
Nya tuffa vårskor på en tuff liten kille!
Nu är jag dödstrött och sängen kallar.. Nattinatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0