Tider, tider, tider

Hemkomna efter två nätters vistelse på CSK, skönt att det bara behövdes åka dit.
I söndags kväll när barnen kom hem hostade de massor. Lukas var himla gnällig och skrek hela tiden. Tyckte att han tog sig för örat emellanåt.
Jodå, rätt hade jag, öroninflammation igen konstaterades. Dessutom hostade han efter varje mål, och då sondade jag allt eftersom han inte vill äta när han är förkyld. Och så lite kräk naturligtvis, det bjöd vi på inne på behandlingsrummet.
Vi blir inlagda, nål sattes och prover togs. Åkte in vid elva och nålen sattes vis 3-4 nångång. Vadå trött. Sen ge mat vid 6 igen. 
Under gårdagen kopplade vi in matrdropp under måltiden på 1 timmes tid. Kräkte ändå. Igår em kopplade vi in det kontinuerligt, för i fall han behöver kräkas kommer det bara slem då han bara har lite lite mat i magen hela tiden. Rullade på med 45 ml i timmen. Inte mycket, men det hjälpte, kräkte bara upp stora slempölar. Tvi.. Stackars plutten. Men skönt att bli av med det.
Han är så pipig och trång i bröstet. En liten luftvägsinfektion också. Bricanyl (hostmedicin) hjälpte inte. Får inhalation ventoline ofta. 
Fick Amimox pencilin denna gången i stället för Kåvepenin och dessutom i 10 dagar och inte 5 som sist. Tänk på det alla som får det. 5 dagar eller 7 hjälper oftast inte. BEGÄR 10 dagars kur så allt försvinner. Det kommer bara tillbaka annars. 
Så nu är det lite tider att hålla reda på här hemma.
Matdroppet går hela dygnet, men får byta till ny flaska var 4:e timme och koppla nytt aggregat. 00, 04, 08, 12, 16, 20 
Sen hans medicin, Valin som vanligt 08, 16, 20
Pencilin 08, 14, 20
Alvedon var 6:e timme
Inhalation Airomir (lite starkare) var 3:e timme
Nezeril näsdroppar 4 gånger / dygn (Det vidgar också luftvägarna)

Jaha, inte missa något var det ja.

Är väldigt positiv och glad . En bättre period nu. Många stenar som smält undan. Ser lite ljusare på allt just nu. Vet att det kommer och går, men njuter verkligen av denna "uppåtperioden" nu.

Måste verkligen berömma personalen på CSK. Underbara i natt. Ja dagpersonalen också så klart. De fixade allt med mat och medicin så jag fick sova. Sov som en klubbad oxe 8 timmar i natt. Hur skönt som helst. Man blev verkligen uppassad där. TACK! Enormt värdefullt för mig.

God natt, i morgon är en ny dag! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0