Punktering

Dagen började med att simma igen på babysimmet. Förra veckan onsdag och torsdag och denna veckan måndag och onsdag. Många höjdpunkter helt enkelt. Så roligt. Han är som en riktig liten fisk!
Sen in till stan och inhandlade bebispresent, ska mysa bebis i morgon ♥
Sen på väg hem, skulle hämta Louise på dagis 15.00, så tycker jag att bilen låter konsigt.. Känns konstigt på något av hjulen. Stannar till och det var nog i grevens tid. Totalt punktering på vänster bak, och det märkliga är att det var alldeles blanksletet på ytterkanten. Måste ha suttit fel eller något. Såg fruktanvärt ut.
Jaha där stod man och hade ingen hjälp. Alla jobbade ju och jag känner ingen tjej som kan byta däck. Jag har gjort det förr, men efterspänningen klarar jag nog inte. Ska defintivt lära mig detta på studs då jag råkade ut för det i vintras också. Tredje gången gillt ska jag byta däck själv!
Till slut kom lillebror till undsättning. TACK ÄLSKADE BROR. Annars hade jag stått kvar tills någon snäll ville stannat och hjälpt mig. Hoppades på... Men NEJ.. ;)
Så glad jag har min familj som ALLTID ställer upp. Och alla vänner också så klart. Ni är underbara. Det är dock tanken som räknas ♥

Punktering

Rikard byter däck på bilen

Stod där i 1 timme och 20 minuter och väntade inkl. däckbyte. Lagom drygt. Kom till dagis halv fem. Lång dag för Louise. 07.20-16.30 Lämnade henne tidigt i morse för jag skulle köra till CSK för den vanliga måndagsrutinen med Lukas; Provtagning 


Kommentarer
Postat av: sanna

ååh gumman! ring mig nästa gång så hjälper jag dig! Niklas jobbar ju på däckfirma så han har lärt mig en del :)



bara ring!! puss

2011-03-28 @ 20:38:35
URL: http://muffs.blogg.se/
Postat av: Annie

Förstår att de va taskigt att stå där!

Samtidigt förstår jag faktiskt att inte alla stannar, jag hade inte gjort det (om jag inte kände personen såklart), man vet inte vad det är för människor ju! Likadant med liftare och så, man skulle gärna vilja men vem vet vad det är för idiot man plockar upp?

världen har blivit för sjuk

2011-03-30 @ 18:41:38
URL: http://anniiestahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0