Dagbok: Dag 32, 10-08-11 Längtar hem

Nya aminosyror-prov tas. Vikt: 4290 gr, samma som igår. Pratat med N. Proverna går att tas i Kristianstad men ska kolla med labbet ang. transporten till Malmö. Leucin var fortfarande lågt. Men det är för att han växer och bygger in proteinet i kroppen. Men personalen har tagit min nyaste bröstmjölk och gett. Vi trodde inte själva att det fanns mer, men de hade mer äldre bröstmjölk i frysen i källaren. Den är analyserad och skulle använts först. Det är på den som maten är räknad på. Dåligt av personalen. Det är säkerligen mindre protein i den nya mjölken, därav att han inte höjer sina värden. Annars är det så att han tål mer naturligt protein. Men vi tror det förstnämnda. Tar den äldsta mjölken nu och nya prover tas på fredag. Som det ser ut nu blir det hemfärd på fredag. Antingen permanent eller på permission.
Han åt 40 ml på flaskan vid 12-tiden idag. Rekord. Utan skrik, bara sög och åt. Lycklig. Avslutar men NaCl (salt) Tog syrabas test i em, såg bra ut, kolla i morgon bitti också. behöver nog inte mer salt i flytande form. 
Ska bli underbart att få komma hem. Att få vara en familj igen om det så bara är för en helg. Louise måste känna det som att vi lämnat henne för lillebror. Jättejobbigt. Är ju dock hennes lille plutt. Hon är så duktig och förstående. Lite lillgammal. Hon hjälper till med allt, vilket jag är så tacksam för. Min stora, lilla hjälpreda. Älskar min underbara, unika familj mer än det går att beskriva. Skulle aldrig byta ut den mot något i världen 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0