Dagbok: Dag 30, 10-08-09 Tack för all hjälp!

Vid 03.00 låg Lukas i sängen med sonden utdragen. Personalen satte ny och gav mat på flaskan, åt 30 ml.
Efter badet igår kväll blev tejpen lite blöt så den har säkert lossnat och sonden åkt ut.
Ny vikt: 4280 gr. Gått upp 200 gram sen i torsdags (på 4 dagar). Minska på kalorierna. Kurvan går rakt upp, ska gå upp ca 200 gr på 1 vecka. Börjar bli lite rulltig. 
Nya aminosyror-prov tas.
Sandra, Bianca och Enya kom och hälsade på. Hade massa god fika med sig och presenter.
Provsvaren kom, de var bättre, men behöver bli högre. Ökar bröstmjölken lite.
På grund av storstädning flyttar vi till ett dubbelrum. Enligt läkarna var det kanske sista natten här på barnavd. med honom. Sen kunde vi kanske sova på RMD med honom. Ännu skönare.
N (specialistläkaren) och L (dietisten) pratde med Stoffe på fm. Vi kommer inte hem före fredag. Nya aminosyror tas onsdag och fredag denna veckan. Hoppas vi kan antingen komma hem eller få permission över helgen. Längtar så nu. Vill så gärna gå på Williams dop på lördag.
Längtar speciellt efter stora tjejen. Hon har varit på dagis och hos gammlamormor (min mormor). Mina föräldrar och syskon åkte till Stockholm i morse och kommer hem på onsdag em/kväll. Det var bokat sedan länge. Så vilken tur mormor kunde ta henne. Så mycket pusslande för att få ihop allt. Är så tacksam för ALL hjälp vi fått och alla som erbjudit sig. Önskar man kunde ge massor tillbaka för att visa vår tacksamhet. Vad skulle vi gjort utan er; våra familjer och vänner. TACK! 
Han åt 35 ml på flaskan vid 18.00 och 37 ml vid 21.00. Det är rekord! Glad. Hoppas det fortsätter.
Idag är den 1 månad till min 25 års dag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0