Första tanden!

Dagen började med en tur till Anna och barnen. Först när vi kom gick vi bort till kostallet och gick igenom. Alla kossorna stod och tittade på oss. Så fina, sen kom vi in till kalvarna. Så mysiga. Skulle bara vilja ge dom en bamsekram. Louise tyckte det var så spännande. Det fanns ju höbalar och traktorer också där. Intressant. Och så hade hon lagt märke till att vissa kor hade rosa färg på ryggen, hade inte ens jag uppmärksammat. Duktig flicka! Lukas bara satt i vagnen och tittade, var helt inne i detta, undrade klart vad de var för några! =)
Sen gick vi och hämtade komjölk från mjölktanken. Louise var så intresserad av allt. Så himla roligt. Inte mycket som behövs för att roa de små.

Louise klappar kalven

Sen lagade Anna pasta och köttfärsås till lunch och bjöd oss på. Jättegott och så komjölk att dricka till. Mmmm
Barnen lekte på. Och när vi satt och pratade tog Lukas mitt finger till sin mun för att tugga. DÅ, JAAA, skrek jag. En tand. Jag kände en spets och såg det vita som spruckit igenom. Nere framtand. Vilken glädje. Inte konstigt han har varit förkyld och gnällig länge. Varje litet framsteg är fantastiskt att få vara med om.
Sen direkt hem till syrran som skulle bjuda på middag. Raggmunkar med fläsk, och lingon och sallad så klart. Hennes raggisar är sjukt goda!!!! Just LOVE them! Sen blev det hem och duscha Louise och fixa alla andra söndagsbestyr inför måndagmorgon med provtagning och dagis med mera. Lukas har ätit mycket bättre nu i helgen så förkylningen är väl på upphällningen!!!! Skönt vill jag lova.
Nu ska jag sova.. God natt på er.

Kom ihåg gårdagen, dröm om morgondagen men LEV idag! Love my life ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0