Bajskorv ;)

Morgonen bjöd på mys och packning.
Sen kom morfar och hämtade Lukas och Louise och jag åkte till busshållsplatsen. Där väntade vi på bussen till stan för att gå på teater med Mia och Alice. Lycklig Louise, hon har pratat så länge om att hon vill åka buss. Vad lite som gör så stor glädje! Lyckligt väntande på bussen står vi och njuter av solen =)

Jag och Louise väntar på bussen

Väl på bussen =) Lycklig som få!!!! På väg att möta upp Mia och Alice som hoppar på, på nästa hållplats.

Louise glad på bussen

Vi hoppade av vid stationen och gick bort till barbacka. Lite pinsamt, första gången jag är där. Alla pratar om Barbacka och det är så trevligt och billig fika med mera. Men NU kan jag också säga att jag varit där.
Vi tittade på teatern som heter Bajskorv. 2 kaniner och en liten som bara kunde säga bajskorv.. haha. Louise var helt inne i den. Tyckte det var spännande och roligt. Lyckat! Tack Mia, perfekt idé, blir garanterat fler gånger!
Sen gick vi därifårn bort till burger king och tog en fika där uppe.

Alice och Louise går i stan!

Louise fikar

 Louise och Alice sprang överallt och busade. Så nöjda tjejer. Sen gick vi till resecentrum och väntade på bussen. Flickorna fick vars ett smarties rör av Mia, Äntligen varvade dom ner lite. Toppade till tusen. Väl på bussen hem var vi nöjda och trötta. 
 Sen hem och packa vidare, hem till mamma och pappa som bjöd på middag, gott!
Sen tog jag ett varmt bad och tände ljus och släckte lamporna. Underbart, så skönt att jag somnade. Satt där i 50 min. Missade melodifestivalen, men det var värt det. Sen gjorde Helene en inbakad fläta på mig, bara älskar när någon pillar mig i håret! Sen lite mys och godis. Lukas är ju ett kvällsbarn. Alltid vaken mellan ca 21-00
Han körde runt i sin gåstol som bara den, helt galen i Astrid, han busade med Tobbe också, haha, enligt honom behöver han lite manligt sällskap. Tack Tobbe för att du tar det.. hihi.
Sen körde jag hem och här sitter jag nu, barnen sover hos mormor och morfar. De klarar det utmärkt. Lukas har tömt flaskan både 16, 20 och 00 SÅ DUKTIG. Mormor kan verkligen allt detta nu. Så stolt jag är över henne. Och över mig själv som vågar lämna över ansvaret!
Nu ska jag ner till pannan en sväng och slänga in. 10 minusgrader nu.. Hy. Sen ska jag in i drömmarnas värld! Hoppas det blir något underbart ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0