Alla hjärtans dag <3

Då var det alla ♥ dag idag =) Jag var på CSK för provtagning i morse på Lukas, underbara sis var här och fixade morgonbestyren med Louise och lämnade henne på dagis.
Sen har jag sovit i över 4 timmar, helt slut av denna förkylning. Tur man har sin familj och vänner som ALLTID ställer upp med barnen. Avlastning behöver man och de är dom som ställer upp. Tur är det!
Sais hämtade på dagis och sen fikade vi på vaniljhjärtan hon hade köpt. PÅ dagis var där en present till mig från abrnen som Louise gjort.. Blev väldigt överraskad må jag säga. Vet inte hundra vem det är, ingen i familjen men en underbar vän ♥ Oerhört glad. Ett mycket fint kort och ett presentkort på 400 kr =) Jag fick även en fin bukett rosa tulpaner av sis =)

En alla hjärtans dag present till mig =)

Ett fint kort

Tulpaner av sis

Sen fick barnen presenter. Lukas fick byxorna jag köpte häromdagen av mig och Louise fick ett hårsnoddspaket och en lurvig pussmun som smackar en puss och säger I Love You. Hon blev jätteglad! Av Sara fick Lukas en fin nyckelring med 2 björnar som kramas som vi hängde på skötväskan och Louise fick en hjärtask som hon fyllt med massa pussar. Louise älskade det. Hon öppnade, fångade några pussar och stängde igen så de inte flög iväg ;) Goa unge! De fick även ett fint kort tillsammans av moster Sara!

Alla hjärtans dag

Moster Sara med Lukas
MYSBILD <3 Kärlek

Sen kom Moster He med vaniljhjärtan hon också, så vi fikade igen. Sen ikväll kommer mamma och pappa och hon har också köpt vaniljhjärtan, får se om jag ska äta fler. Har ju köpt marabou nougathjärtan till mig och Louise ikväll. Klart de andra också får smaka. 

En underbar alla hjärtans dag. Dock lite mindre bra med Lukas, återstår att se om vi blir hemma eller ej!!! 


Kommentarer
Postat av: Mi@

Älskar idén med pussburken!! <3

2011-02-14 @ 20:49:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0