Första mjuglassen

Idag var jag med Louise i stan själva. Tänkte ha egentid med henne. Körde till skopunkten för att inhandla vårskor. Nu fick det banne mig vara slut på de fodrade vintertstövlarna.. 45 minuter sprang hon runt och lyssnade inte och skulle inte prova och inte sitta där m.m Blev SÅ trött.. Och mitt i allt kissa så in på Willys och tillbaka igen =( Pust..
Nåväl, tills slut blev det 2 par superfina till Louise och 1 par till mig. Helnöjd!
Sen vidare in till stan, vi unnade oss årets första mjuglass, satte oss i solen och njöt. Riktigt smarrigt =) Och Louise gillar allt med glass och speciellt strössel..

Louise igen

Mjukglass

Efter glassen blev det inom H&M. Skulle köpa pykamas för 50 kr på rean till Louise. Hittade det. perfekt. bara 2 kvar och rätt storlek också, Hello kitty till all ära med. Men det blev en hel del annat också. Nödvändigt och lite till LOuise, fick själv välja nya trosor. Blev ett 7 pack med prinsessor. Söta tjej!

Väl hemma sen kom Jenny och Moa och lekte och fikade. Hade fruktsallad och glass med sig. Mums, första fikan på verandan. Mysigt. Louise fick första påskägget, av Moa. Vilka ögon Louise fick, sken upp som en sol, blev nog chokad, men jätteglad!
Herr pajas bara drar av sig strumporna stup i ett, benen går i 190. Sprallade sig trött och däckade i vagnen, vilken stajl du ligger inne med grabben, bara jäser..

Lukas i vagnen

Det blev sen middag i vanlig ordning, men det är ju fredag så idag är det mer okej. Blev panerad torskfilé, potatis, skirat smör med grädde i, broccoli och rivna morötter. Måste faktiskt säga att det smakade utsökt. Riktigt gott. Ett glas vitt vin till maten var pricken över i:et =)

Fisk middag
Jag lovar att det är lika gott solm det ser ut =)

Nej, nu dags att sova, i morgon ska Lukas ha mormor och morfarmys så jag och snäckan kan in och plaska på tivolibadet en stund på fm/middag. Sen inom McDonlads tror jag för lite lunch. Tänker mysa gärnet med henne i morgon... LOVE MY GIRL ♥ Ja Lukas också, men får ingen tid med Louise så just nu vill jag prioritera henne..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0