Dagbok: Dag 7, 10-07-17 Nova Lund

Bara kontroller. Han började ju få sin specialvällning, MSUD Anamix Infant och liten del brösmjölk igår kväll så det får han uppblandat vid varje måltid, i sonden. På em hostade han upp slangen så de tog bort respiratorn. Skönt tyckte vi. Mysigt att hålla honom utan den, den var ju ganska mycket ivägen. Både jag och Stoffe höll efter varandra. Vi fick räkna andningsfrekvens, byta blöja, mata och pyssla om honom. Så mysigt det var. Vi fick hela tiden vara delaktiga. Kände oss aldrig i vägen. Det var ju vårt barn så det var ju klart vi skulle få pyssla med honom. Det lilla vi kunde göra, var mycket för oss. Att känna att vi var viktiga för honom. Helt underbart att få ha honom i sin famn. Mycket jobb med alla slangarna men det gick. Vilken glädje i hjärtat att få hålla sitt eget barn.
Besök idag var Mamma, Sara och Louise. Vi åkte till Nova Lund och handlade för att få tankarna på annat. Louise till exempel. Det var första gången jag var på Nova Lund, spännande.
Att inte vara hos Louise är jättejobbigt. Saknar henne enormt. Man känner sig verkligen splittrad som mamma. Vi åt McDonalds mat och bara mös med Louise. UNDERBART <3

Louise rider på Stoffes axlar

Lukas, blivit av med respiratorn

Stoffe håller Lukas

Jag håller Lukas


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0