Dagbok: Dag 19, 10-07-29 Bad och kläder

Vi gick bort och myste i ca 3 timmar på fm/middag. Behövde inte syrgas på 45 min när vi var där, sen bara en liten stund. Duktig gosse. han har ju haft syrgas hela tiden sedan han blivit av med respiratorn och CPAP:en.
han smakade mat via munnen genom att vi sprutade mat med en spruta samtidigt som han sög på nappen. Gick bra. Sista nålen på vänster hand togs bort på em. Nya prover togs i morse, Leucin var på 43. De ökade brösmjölken till 280 ml/dygn. 
Vi fick bada honom för första gången sedan vi åkt in på sjukhus. Fick ta på honom kläder också, äntligen. Det blev det nya som pappa köpte igår med "Daddy´s little Hero" tryck på. Så underbart att få bada och klä sitt eget barn. Obeskrivligt. Han är mer lik en bebis nu.
Vikt: 3762 gr. Äntligen kommit över födelsevikten som var 3740 gr.
Längd: 53 cm, var 51 vid födseln.
Så mysigt att få bada och sen gosa med honom. Luktade så gott. Helt underbart. Fick sin egen filt och snusse också. Bytte kuvössängen mot en vanlig liten säng (BB-vagn) Jättesöt är vår gosse.
På kvällen kom fam. Franzén och fam. Lindström på besök. (Bara de vuxna) De hade god fika med sig. Jättetrevligt.
Vi gick bort till Lukas så de fick träffa honom. Då träffade vi en från hemorten med sin son som var på återkontroll.
Efter släktingarna hade åkt var vi hos Lukas sent på kvällen. Stoffe sondade och jag pumpade. Så skönt att man får komma och gå när man vill dygnet runt.
En underbar dag!  

Lukas badar

Lukas myser efter badet

Lukas med kläder på sig


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0