Dagbok: Dag 17, 10-07-27 Louise åker hem

Vi åt frukost och sen gick vi bort till lillebror. Jag stannade och höll honom medans Stoffe och Louise gick tillbaka och lekte.
Specialist läkaren P.H och dietisten L.S kom och pratde. Fick lite mer information. han får i sig protein fast i färdigdelad form kan man säga. I medicin och kost. Det på grund av att han inte kan bryta ner hel protein.
De ökade hans bröstmjölksintag till 215 ml/dygn och minskar anamixen p.g.a att Leucin var 73 igår. Behöver lite mer naturligt protein, dvs det som finns i bröstmjölken. Anamixen är en välling som är helt fri från Valin, Isoleucin och Leucin. Han behöver med Valin och Isoleucin också, det får han i medicinform.
Jag gick tillbaka och då sov Louise middag. Stoffe gick bort och höll honom.
Louise vaknade, hon fikade sen lekte vi lite inomhus och sen gick vi ut. Lekte bland sandlådan och lekstugan. Hon blev stoförtjust i lekstugan. Under tiden vi lekte kom Stoffe, mamma och Sara. Louise älskade lekstugan, helt överlycklig över att jag satt där inne och lekte med henne. Vi gick in och fikade.
Jag och mamma lagade mat medans Stoffe och Sara körde och handlade. Vi åt kycklingfilé, ris och currysås. Louise åt massor.
Sen fick hon en Hello Kitty glass av en flicka här. Louise blev så glad. 
Vi gick bort till Lukas och mamma, Sara och Louise sa hej då och sen körde dom hem. Mamma och Sara kom ju för att hämta Louise. 
Först höll jag i 1 timme och sen Stoffe i 1 timme, då inklusive matning (via sond)
Den ena nålen på Lukas vänstar hand togs bort, den som satt i venen. Nu har han bara artär-nålen kvar. Jag höll ½ timme efter Stoffe och sen gick vi tillbaka och duschade och fikade. Lite mys vid tv:n.
Man saknar Louise redan. Så mysigt att ha henne här. Man har henne också att tänka på och tiden går fortare. Nu längtar man verkligen hem och att få vara en hel familj.


Jag pussar Lukas
Mys på mammas bröst =)

Lukas sötnöt =)
Smälter av dina vackra ögon. LOVE

Lukas håller i mitt finger
Håller hårt om mammas finger

Lukas, en liten cooling
Sicken lite cooling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0